středa 17. července 2013

Každý každému kousek sebe - část 1.

Tak jsem se konečně dočkala a včera k večeru mi Maruška - Studio Mados přivezla dvě igelitky plné rozešitých topů. Jakých topů, jaké "kousky sebe"?
 
Na vysvětlenou, pro připomenutí členkám skupiny, krátká citace z organizačního blogu jedné z hlavních organizátorek akce Světlušky.
 
"25. září 2011 jsme se švadlenkami na tehdejší Galerii Marina spustily zajímavou akci. Byla první svého druhu, do které jsme se pustily a vlastně i dala jméno několika dalším, které se poté rozběhly s menším počtem účastnic. V téhle "velké" je nás zapojeno 56 a šijeme 56 patchworkových topů, na nichž máme každá kousek od každé a budeme tak mít krásnou hmatatelnou památku na báječnou bandu se společným nadšením."
 
V průběhu akce se občas vyskytly nějaké problémy, ale pevně věřím, že i druhé kolo doběhne zdárně a že každá budeme mít svoji vzpomínku.
 
Moje příprava na druhé kolo, 29 čtverečků 12x12 cm.
 


Tohle je můj top a další čtverečky k přišití. V průběhu akce jsme se rozhodly, že v rámci urychlení posílání budeme čtverečky jen vkládat. Myslela jsem, že jej sem dám, až bude hotový, ale musela jsem se podělit hned teď:-)




Jen pro představu hromada balíčků, které ještě čekají na svou majitelku.

 
 
A protože vím, že všechny ten svůj netrpělivě vyhlížíte, tak jsem nelenila, svoje čtverečky přiložila a balík letí zítra za Ivanou do Šumperku.
 
 



 
 
 

7 komentářů:

  1. Jani tys to krásně zdokumentovala:-))
    Ivana se mi ještě neozvala, tak doufám že nejsou na dovolené. Ale je to síla, to bychom se mohli i zapsat do GKRekordů jako nejdéle trvající akce:-)) Opravdu jsem myslela že to poběží rychleji, ale myslím že do konce roku to do toho Mostu dotáhnem:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Ajko. Já už si v jednu chvíli myslela, že se balík někde zatoulal a že to vyšumí, když jsem viděla, že posun je nulový. Teď si už myslím, že to dojede, a snad i letos:-)Balík manžel poslal, teď jen doufám, že Ivu zastihne.

      Vymazat
  2. Jani moc moc díky za dokumentaci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, není zač:-) Když jsem měla v ruce Tvoji složku, hned jsem si na Tebe vzpomněla a na nedávnou diskuzi na FB.

      Vymazat
  3. to je paráda, taková akce, šikulky!!!
    dovolila jsem si stát se pravidelnou čtenářkou - blogujeme zhruba stejně dlouho a ráda občas nakouknu a zavzdychám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem ráda, že sem zavítala i nějaká "neznámá tvář". jen se mi nepodařilo dostat na blog, abych si mohla taky zavzdychat.

      Vymazat
  4. Ahoj Jani, vždycky mě moc potěší, když na některém blogu narazím na povídání o našem společném šití a ještě víc mě těší, když je někdo tak zodpovědně připraven a odesílá včas. Děkuji za to i za tvůj pěkný příspěvek i do mého topu ♥

    OdpovědětVymazat