úterý 14. května 2013

Mám seznam,

 
dlouhý seznam. Naštěstí pro mě jen virtuální, v hlavě. Mít jej napsaný, asi by mě jeho délka vyděsila, ale na druhou stranu bych si mohla odškrtávat. A jaký seznam? Seznam věcí, které chci stihnout než se v září vrátím po rodičovské opět do práce. Na seznamu jsou vedle položek typu roztřídit (klubíčka, knoflíky roztříděné podle barev - splněno), založit blog (hurá splněno), vytvořit fotoknihy, ušít... Největší část seznamu zaujímají samozřejmě šicí projekty.

Po posledních dvou večerech mohu zahlásit, že konečně mám hotové kalhoty pro syna z letního softshellu, a k tomu ladící oboustranný klobouček šitý podle Mariny. Kolikátý už jsem šila si už ani nevzpomenu. Základ střihu kalhot vychází z Burdy pro děti, inspiraci na kapsy a použití lemovací gumičky jsem našla u Caramilly.
 
Model se včera odmítal vyfotit, proto je tady jen foto schlíplých kalhot na věšáku. Po informaci, že bude ještě klobouček, zdůraznil "ale ušij jej větší, ty staré už mám malé" a po pauze dodal "a stihneš jej ušít dnes v noci?" Stihla jsem.
 



 
 
 

7 komentářů:

  1. Kalhoty jsou bombácké .. a úplně super doladěné kloboučkem :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, jsou moc pěkné, i klobouček. Já z tohoto softu zase budu šít vestu a seznamy máme podobné. Jeden by se jmenoval decor šití, druhý šití oblečení, třetí klubíčka s háčkem či jehlicemi a fotky stojí v řadě už několik let. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné hrací kalhotky,určitě se malému líbí a klobouček taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marci, děkuji za komentář. Jak vidíš, "dokopala" jsi mě k tomu, abych se konečně rozhoupala a založila svůj vlastní blog.

      Vymazat
  4. Jsi šikulka Jani, však toho už jsem si u Bellet všimla:-)))
    Synek se mi líbí - stihneš ušít v noci:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný jsou. Já si na oblečení netroufám a klobouk je suprový. A jinak se šitím to mám stejně, nekonečný seznam. Jinak já šiju po večer (občas ponocuju) a když malá spí přes oběd, ale taky ne každý den. Měj se!

    OdpovědětVymazat
  6. Všude stejný:-))))...sice jsem po mateřský hodně dlouho,ale seznam mám též a bohužel ne už virtuální:-)))...Moc pěkný blog. Hezké jarní dny. Eva

    OdpovědětVymazat